Syksy 2023 


Hengittävä hyvinvointi -etätapahtuma Zoomissa sunnuntaina 19.11. klo 12-14!

Tule mukaan Hengittävä hyvinvointi -etätapahtumaan Zoomiin ensi sunnuntaina klo 12.00-14.00!

Päivän esittely:
Mitä kaikkea voisi olla arjen hengittävä hyvinvointi? Miten voisimme ymmärtää paremmin kokemuksellisia ilmapiirejä ja puhua niistä? Miksi hengityksen filosofia voi avata arkeen uusia, yllättäviä mahdollisuuksia?
Laulaja ja laulunopettaja Saara-Maija Stradman ja hengityksen filosofi Petri Berndtson ovat helsinkiläinen pariskunta, jonka yhdisti uteliaisuus hengitystä ja sen ulottuvuuksia kohtaan. Tietoa meistä: https://www.hengittavahyvinvointi.fi/tietoa-meista/
He kehittävät yhdessä Hengittävä hyvinvointi -ajattelua. He haluavat luoda uutta hengityksen kulttuuria, jossa hengitystä tarkastellaan kokemuksellisesti olemisen, aistisen hyvinvoinnin, vuorovaikutuksen, yhteisöllisyyden, henkisyyden, luovuuden, runouden, musiikin, kirjallisuuden ja filosofian näkökulmista.
Mitä kaikkea tämä tarkoittaa?
Sunnuntaina 19.11. klo 12.00-14.00 voit pohtia tätä kanssamme kotisohvalta tai lenkkipolulta. Pidämme Zoomissa Hengittävä hyvinvointi -etätapahtuman, joka pitää sisällään luennon, harjoituksia ja keskustelua. Tule mukaan!
Etätapahtuman hinta on 25€. Pyydä kaverisi tai kollegasi mukaan, niin saat oman etätapahtuman alennuksella hintaan 15€!
PSST! Mikäli haluaisit Hengittävä hyvinvointi -kurssin tai -tapahtuman omalle paikkakunnallesi ja mietit, miten kertoa asiasta potentiaalisille osallistujille, niin tule kuulolle!Tilan poetiikka -lukupiiri  alkaa tammikuussa 2024 Zoomissa! 

Tilan poetiikka -lukupiiri alkaa tammikuussa - tapaamisia kerrran kuukaudessa sunnuntaisin Zoomissa!
Luemme ranskalaisen filosofin Gaston Bachelardin (1884-1962) Tilan poetiikka -kirjaa. Bachelard on viime vuosisadan tärkeimpiä ranskalaisia ajattelijoita. Häntä kutsutaan kuvittelun, uneksinnan ja runouden filosofiksi. Bachelard sanoo oppineensa kaiken filosofiansa runoilijoilta. Kirjassaan hänellä on myös monia kiinnostavia huomioita hengityksestä ja ilmasta. Tilan poetiikka on lempikirjamme, joka on suunnaton inspiraation lähde meille molemmille. Lue lisää täältä!
 

Tammi-toukokuussa lukupiiri kokoontuu 5 kertaa. Päivämäärät: 21.1., 25.2., 24.3., 21.4. ja 19.5. klo 12.00-13.30.Lukupiiri jatkuu kesäloman jäljeen. Ensi syksyn päivämäärät ilmoitamme myöhemmin.
Hinta: 13e/kerta tai 60e/5 kertaa/kaikki kevään lukupiirit. Mikäli et pääse joka kerta, voit käyttää maksetun kerran myöhemmin syksyn 2024 aikana.
LUKUPIIRIN EARLY BIRD -tarjous 15.12. asti: 50e/5 kertaa!

Paikkoja on rajoitettu määrä. Osta oma lukupiiripakettisi pian ja varmista paikkasi. Yllätä kaveri ostamalla myös hänelle joululahjaksi paikka lukupiiriini!


Ilmoittautumiset  ja tiedustelut sivun alareunasta löytyvän kaavakkeen kautta tai osoitteeseen: info@hengittavahyvinvointi.fiHengitys ja ilmapiiritaito -kurssisarjan hinnat

Kurssin hinta

85€

Kaksi Hengitys ja ilmapiiritaidot -kurssia

Osta itsellesi tai ystäväsi kanssa alennuksella!

160€

Kaikki viisi Hengitys ja ilmapiiritaidot -kurssia

Alennus reilut 10%!

380€


Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Muut hinnat

Hengittävä hyvinvointi etätapahtuma zoomissa


25€

Bachelard -lukupiiri/Zoom

Early Bird tarjous 50€/5kertaa.

60€/5 kertaa

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%Ilmoittautuminen ja yhteydenotot

Ilmoittautuessasi kurssille kerro meille nimesi ja kurssin nimi, jolle ilmoittaudut.

Kuvia kursseilta ja kurssipaikoista